Inspirerende gerechten en wereldse smaken

Een sensatie voor ieder smaakpallet, van een simpele stap en hap tot culinaire hoogstandjes van Michelin-niveau. U vindt het bij Lekker Etten-Leur.

 • Restaurant Het Witte Paard

  Onze verhalen gaan namelijk niet alleen over vroeger en bestaan niet alleen uit woorden. We vertellen ze met onze gerechten, bij het serveren van een nieuwe tripel, prachtige wijn of het aannemen van de jassen. Het maakt niet uit of je alleen komt, met je beste vrienden, collega’s of de hele familie. Voor een uitgebreid diner, een gezellig feest of een luisterend oor. Na vanavond ben je voldaan. Klaar voor het weekend, werk of de volgende stap. Klaar voor morgen.

 • Grof & Fijn Gemalen

  Arjan is de man van de GROF fe stukken vlees, lekkere toppings, BBQ, slowcooked gerechten en gewoon goed eten!

  Mariska daarentegen is de dame van de ver FIJN ing met een hart voor patisserie, vandaar ook de lekkere zoetigheden die elk seizoen weer met de kaart mee veranderen.

 • Wijnjunkie

  Gerlinde heeft haar liefde voor wijn bij Restaurant de Zwaan* gevonden. Daardoor is zij ook bekend met het mooie evenement “Lekker Etten-Leur”. Na jarenlang als sommelier gewerkt te hebben bij diverse restaurants in het hogere segment, heeft zij vorig jaar het roer omgegooid en besloten zich volledig te richten op haar eigen bedrijf Wijnjunkie. Sindsdien is zij freelance sommelier, verzorgt zij proeverijen, trainingen en wijn-spijsdiners. Zoek je nog een mooie fles wijn? Ook dan kun je bij haar terecht.

  Zij staat samen met Grof & Fijn Gemalen op Lekker Etten-Leur. Schuif aan en laten we samen proosten op een onvergetelijke avond vol wijn, eten en gezelligheid!

 • Havenhuis

  In het karakteristieke pand van de oude zeepfabriek aan de Leurse haven verwelkomen wij u graag voor een ontspannen lunch, een high tea, een verrukkelijk diner of een gezellige borrel op ons terras. Bij Het Havenhuis kunt u gaan genieten van pure gerechten, bereid met de beste streekproducten.

 • Tartaar

  Tartaar een gezellige botanische Brasserie in het centrum van Etten-Leur. Je kunt bij Tartaar ieder moment terecht voor iets lekkers. Steak Tartaar is onze ‘signature dish’ , maar het menu bevat ook heerlijk gegrild vlees van de Green Egg, lekkere visgerechten of vegetarische opties. Je welkom voelen staat bij ons centraal. Kwaliteit én gezelligheid, dat is Brasserie Tartaar.

 • The Mayor

  Lunchen, borrelen en cocktails drinken in de loungebar, romantisch dineren of een zakelijke meeting in the fine dinning, of interactief dineren met familie/sportteam in ons familie-grillrestaurant.

 • Colins Breda

  Colins is een bar- en grillrestaurant waar borrelen, lunchen en dineren centraal staat. Genieten heeft de boventoon.