Inspirerende gerechten en wereldse smaken

Een sensatie voor ieder smaakpallet, van een simpele stap en hap tot culinaire hoogstandjes van Michelin-niveau. U vindt het bij Lekker Etten-Leur.

 • Vincents Bar & Bistro - Vincents

  Vincents is een beleving. We delen onze passie voor kleur & liefde voor eten en Etten-Leur graag met je. Een passie voor kleur, zoals Vincent van Gogh deze had. Van buiten is Vincents, de Frans ogende bistro, zoals Vincent van Gogh deze schilderde op zijn schilderij “Terras bij nacht”. Van binnen ontwikkelt Vincents zich tot meer dan een Franse bistro met verrukkelijk eten, heerlijke wijnen, goede bieren & smaakvolle cocktails.

 • Restaurant Pouwe

  Een restaurant waar goed eten en drinken op de eerste plaats komen. Puur eten bereiden, creëren van gerechten, met oog voor presentatie. Een eerlijke prijs vragen voor de producten die wij leveren, in een unieke sfeer waar zowel zakelijk als privé gegeten kan worden.

 • Restaurant Het Witte Paard

  Onze verhalen gaan namelijk niet alleen over vroeger en bestaan niet alleen uit woorden. We vertellen ze met onze gerechten, bij het serveren van een nieuwe tripel, prachtige wijn of het aannemen van de jassen. Het maakt niet uit of je alleen komt, met je beste vrienden, collega’s of de hele familie. Voor een uitgebreid diner, een gezellig feest of een luisterend oor. Na vanavond ben je voldaan. Klaar voor het weekend, werk of de volgende stap. Klaar voor morgen.

 • Taverna Igor

  Taverna Igor in Etten-Leur is een Oekraïens restaurant waar chef-kok Igor Bochev traditionele gerechten maakt, met verse producten.

 • Havenhuis

  In het karakteristieke pand van de oude zeepfabriek aan de Leurse haven verwelkomen wij u graag voor een ontspannen lunch, een high tea, een verrukkelijk diner of een gezellige borrel op ons terras. Bij Het Havenhuis kunt u gaan genieten van pure gerechten, bereid met de beste streekproducten.

 • Bij Poké

  Heerlijke poké bowls afhalen en bestellen bij deze vestiging aan de Bijvang in Etten-Leur.

 • Tartaar

  Tartaar een gezellige botanische Brasserie in het centrum van Etten-Leur. Je kunt bij Tartaar ieder moment terecht voor iets lekkers. Steak Tartaar is onze ‘signature dish’ , maar het menu bevat ook heerlijk gegrild vlees van de Green Egg, lekkere visgerechten of vegetarische opties. Je welkom voelen staat bij ons centraal. Kwaliteit én gezelligheid, dat is Brasserie Tartaar.

 • Lions

  Wij zijn een serviceclub in de gemeente Etten-Leur en als club richten wij ons vooral op het organiseren van activiteiten ten behoeve van hulpbehoevenden lokaal in de regio.